Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з відпочинку, вирушивши з чоловіком Потапом, виконавцем Позитивом і його дружиною в подорож по Італії та Франції. Так, солодка парочка позувала на тлі блакитного неба, подякувавши друзям за веселі канікули.

"Це був приголомшливий відпочинок! Смачний! Веселий! І незабутній! Спасибі всім @annchuk @andrusishina_l @positiff@vladimir_andrusyshyn особливо моєму @realpotap ❤️", - поділилася радістю Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Класні друзі і красива пара", "Дуже красива пара!😍Ви світитеся від щастя.♥️♥️♥️", "Так, дуже рада що ви відпочили, супер парочка, Потап все кращає і кращає, Настя помолодшала😍😍😍", "Чарівно 😊", "Красива пара!!! 😍❤️", "Гарнюні😍".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.