На Новому каналі зовсім скоро почнеться новий сезон модельного проекту "Топ-модель по-українськи". І цього разу глядачів чекає виключно жіночий сезон.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В цьому році ми вирішили віддати кермо правління в руки наших глядачів, – каже ведуча проекту Алла Костромічева. – Тому оголосили на сайті Нового каналу голосування. Яким буде наступний сезон – жіночим, чоловічим або змішаним? Найбільше голосів набрав жіночий сезон. Найприємніше, що бажання глядачів на 100% співпало з нашим. Експерти і команда проекту скучили за класичною красою, так що її у випусках буде багато".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Третій сезон присвячений натхненню і Музі. Так, вже на кастингах судді звертали увагу на дівчат, які в перспективі можуть стати музами для дизайнерів.

"Це був перший для мене відбір, – каже новий експерт реаліті Нового каналу, дизайнер бренду Dastish Fantastish Володимир Демчинский. – Серед дівчат я хотів знайти не просто музу для себе, я хотів знайти нову українську Мілу Йовович. Сподіваюся, що ми змогли це зробити. І що наші дівчата і новий сезон "Топ-моделі по-українськи" надихнуть багатьох глядачів".

Нагадаємо, супермодель Алла Костромичова згадала дитинство в тонкому сукню.

Як повідомляв Знай. ua, супермодель Алла Костромичова похвалилася довгими стрункими ніжками.

Також Знай. ua писав, що Костромічева прокоментувала сімейну таємницю.