Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравими селфі в дзеркалі ванної кімнати, примірявши лосини і коротенький топік лимонного кольору. Так, артистка виставила напоказ струнку фігуру, яку помітно привела в форму ще під час шоу "Танці з зірками".

"Це мій лук дня", - лаконічно підписала Нікітюк, засвітивши тонку талію і округлу попу. Варто зазначити, що Леся писала пост на тему правильного харчування, зізнавшись, що зараз через роботу їй все важче знайти час на спорт. Зате знаменитість повністю відмовилася від хліба, цукерок і жирного, що дозволило їй демонструвати тіло в різних бікіні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.