Вчора, 20 серпня, Катерина Ковальчук і Олексій Яровенко прилетіли до Варшави. Їх спеціально запросив головний польський телеканал TVP. Акторів "Кріпосна" хочуть бачити на масштабній прес-конференції. Гостей зустрічали в аеропорту за всіма правилами. шанувальники, журналісти та представники каналу з квітами і щирими псмішками.

Катерина Ковальчук і Олексій Яровенко

Серіал "Кріпосна" викликав неабиякий фурор у Польщі. Згідно підрахунків, 3,36 млн глядачів дивляться кожну серію "Кріпосна" і активно обговорюють у соцмережах. Вітчизняний костюмований серіал б'є рекорди популярності у сусідній країні.

"Поляки давно так сильно не реагували на продукцію, яка з'являлася на головному каналі країни TVP. У цьому величезна заслуга чудово підібраної команди", - пишуть у соцмережах Польщі.

Ковальчук

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нас чудово зустріли. Багато камер, журналістів, запитували, як долетіли і які очікування. Вчора ввечері вже встигли зняти інтерв'ю для програми Alarm! Сьогодні трохи погуляли по Варшаві і збираємося їхати на телеканал для наступного інтерв'ю. Ввечері нас чекає вечеря з представниками організаторів. Нас чудово зустрічають", - коментує Олексій Яровенко.

Яровенко

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

22 серпня відбудеться велика прес-конференція польського телесезону, куди Олексія Яровенко, Катерину Ковальчук і Михайла Гаврилова запросили як спеціальних гостей.

2 вересня о 21:00 на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра другого сезону нашумілої костюмованої драми "Кріпосна". Глядачі побачать довгоочікуване продовження історії забороненого кохання кріпосної Катерини. Як відомо, другий сезон очікують з нетерпінням, обіцяють він буде ще більше насичений яскравими подіями і екшн-сценами.

Нагадаємо, перезапуск "Беверлі-Хіллз, 90210" б'є усі рекорди: як зараз виглядають зірки культового серіалу.

Як повідомляв портал Знай.uа, секс-символ "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про другий сезон: "Буде дуже несподіваний поворот".
Також портал Знай.ua писав, Netflix відпочиває: "Кріпосна" завоювала серця телеглядачів.