Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася милим кадром з чоловіком Володимиром Дантесом, позуючи на яхті в Італії, де парочка відзначала 8-річчя спільного життя. Так, артистка без макіяжу приміряла червоне бікіні в горошок, засвітивши груди і запропонувавши знайти на знімку коханого.

"Знайди @vladimirdantes ))) І ось вам сонна фотка з відпустки )
Здається це було так давно 😂😭.", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Хоч ти і сонна, але все одно, така красива!! 😍🔥 Як так?!", "Частіше б фотки з Вовою 😭", "Давайте ще одна відпустка для нас , і кожен день фотошки з Вовою🙏🏻😹😻", "Ля яка😍🔥", "Яка ж ти красива😻😻😻😍😍😍", "Наша красуня!".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.