Донька відомого актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара поділилася своїми емоціями після участі в шоу "Голос. Діти".

Так, за словами 10-річної Варвари, вона налаштована на серйозну кар'єру професійної співачки. Тато дівчинки Євген зізнався, що підтримує доньку в її прагненнях і перед виступами завжди дає їй настанови. Однак, за словами Варвари, батько не допомагає у її просуванні фінансово.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На Голосі. Діти я від когось почула, що: "Ну звичайно вона пройшла, вона ж донька Кошового, це все за гроші". Мені так боляче стало..." - поділилася Варвара.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Сам Кошовий доповнив слова доньки, сказавши, що "їй боляче за те, що всі вважають, що ми все робимо за гроші".

Нагадаємо, Кошовий з "Квартал 95" зворушив мільйони українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Квартал 95" зняв кумедну пародію на "Гру престолів".

Також Знай.uа писав про те, Кошовий з Кварталу 95 емоційно звернувся до коханої.