Королева російського шансону 65-річна співачка Любов Успенська, дасть ювілейний концерт у Києві. Легендарна артистка вже цієї осені поїде в тур по містах України і в столиці виконає пісню рідною мовою.

Про це співачка розповіла під час візиту на фестиваль "Лайма Рандеву" в Юрмалі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що Любов Успенська народилася в Києві. За її словами, вона не забула українську мову і доведе це у Києві. Співачка готує дует з таємничим красенем, якого поки що "ховає у себе вдома".

"Усі думають, що я забула українську мову, а я готую дует з моїм другом, якого я ховаю зараз у себе вдома. Не показую, бо він занадто гарний. Ми заспівали, записали пісню українською мовою. Він автор цієї пісні. "Без тебе" називається", - зізналася Любов Успенська.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В тур по містах нашої країни Успенська вирушить вже незадовго. Але найбільше співачку радує, що вона, нарешті, відвідає своє рідне місто - Київ.

"Я поїду до Києва, на батьківщину, де я народилася. Я 8 років не була в Україні. Сподіваюся, що публіка трошки нудьгує за мною. Тому я із задоволенням чекаю цього моменту", - зізналась Успенська.

Нагадаємо, Настя Каменських заспівала дуетом з Любов'ю Успенською

Як повідомляв портал Знай.ua, Успенська вразила своїх земляків

Також Знай.ua писав, Успенська показала, як її виганяли з літака