Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим кадром з сінника, позуючи на візку в яскраво-помаранчевих велосипедках, коротенькому топіку і накидці з принтом. Так, артистка засвітила пружну попу, відправившись підкорювати незвідані куточки України з новим тревел-шоу "Le маршрутка".

"Mood..🚌#leмаршрутка #poltava
(Настрій -жопа)😆", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "У всіх жопа, як горіх, а в Лесі - гарбуз 😂", "Леся, ти богиня😍😍😍😘", "Жопа красива
", "Жопа клас і настрій клас 🙌", "Спочатку подумав "гарбузи" лежать ,а воно ні не гарбузи взагалі👀", "Абрикос😀👍", "Цукерочка! 🍬", "Так гарно віз ,ще ніколи не виглядав!🔥🔥🔥", "Соковита Попка🔥👍".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.