У суботу, 24 серпня, відома українська співачка Тіна Кароль виконала Гімн України під час Ходи Гідності в честь Дня Незалежності України.

Тіна Кароль на даху консерваторії

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, у Києві народна артистка України Тіна Кароль в розкішному білому платті арабського бренду ASHI заспівала гімн з даху консерваторії на Хрещатику. Її чудовий спів супроводжувала арфа і гітара.

Пряму трансляцію Ходи Гідності проводить популярний український телеканал "1+1".

Нагадаємо, що в українській столиці проходять святкові заходи, зокрема, Хід гідності за участю президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, 24 серпня під час виступу українського президента Володимира Зеленського на Майдані до Дня Незалежності стався неприємний інцидент.

Також портал Знай.ua писав, що 24 серпня, в Києві почалася 28-й річниці Незалежності України, яка проходить у новому форматі. Головний акцент урочистостей – діти як майбутнє країни.