Стало відомо, що у суботу, 24 серпня, на День Незалежності України в Російській Федерації будуть виступати українські артисти.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Так, поки в Україні святкують День Незалежності, вітчизняні зірки Таїсія Повалій та Світлана Лобода готуються до вечірнього концерту, яким відкриється музичний конкурс "Нова хвиля-2019" в Сочі. Про це повідомляється в розкладі виступів артистів на офіційному сайті конкурсу.

Варто відзначити, що українські зірки виступлять не тільки 24 серпня. 25 серпня на сцені конкурсу відбудеться творчий вечір Ігоря Крутого. До іншим зіркам в цей день приєднається ще одна не менш відома українка — Ані Лорак.

А 28 та 29 серпня на сцені конкурсу виступить співачка Софія Ротару, яка раніше розлютила росіян відмовою від участі у новорічному концерті.

Нагадаємо, що в українській столиці проходять святкові заходи, зокрема, Хода гідності за участю президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, 24 серпня під час виступу українського президента Володимира Зеленського на Майдані до Дня Незалежності стався неприємний інцидент.

Також портал Знай.ua писав, що 24 серпня, в Києві почалася 28-й річниці Незалежності України, яка проходить у новому форматі.