Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дитину в Сполучених Штатах Америки, блиснула на закритті конкураса "Нова хвиля" в Сочі.

Про це повідомляє інтернет-портал "PEOPLETALK".

Світлана Лобода на "Новій хвилі"
Світлана Лобода на "Новій хвилі"

Так, відома артистка з'явилася на червоній доріжці в надзвичайній короткій сукні кольору металік.

Співачка оголила стрункі довгі ноги, які залишилися такими ж, як колись на обкладинці GQ.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Світлана Лобода на "Новій хвилі"
Світлана Лобода на "Новій хвилі"

Також у мережі з'явилося відео виступу Лободи на "Новій хвилі" в Сочі. Шанувальники співачки залишилися незадоволеними виконанням хіта "Суперзірка".

В коментарях юзери писали про слабку підтанцьовку, а також про те, що пісня вже, м'яко кажучи, набридла.

Нагадаємо, що українська співачка Світлана Лобода викликала неоднозначну реакцію шанувальників своїм новим фото. Публікацію знаменитість розмістила в Instagram.

днями Світлана Лобода привітала свою старшу доньку Єву з початком навчального року і розмістила відповідний пост у соціальній мережі. Вона розмістила спільне фото з донькою і наголосила, як пишається її першими успіхами.

"Моя любов до тебе не знає кордонів… Безмежно пишаюся своїми першими успіхами та прагнення до нових знань. Вітаю всіх з першим навчальним днем! Ну а ми вже в 2-ой клас", - пише Лобода.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", скандальна співачка Світлана Лобода похвалилася в Instagram своїм новим авто - чорним Mercedes. На знімку вона стоїть поруч, а в руках тримає букет квітів.

Також портал "Знай.uа"повідомляв про те, що у мережі шанувальники скандальної української співачки Світлани Лободи опублковали на одній з її фан-сторінок раритетне фото співачки, на якому вона зображена разом з іншими екс-учасницями знаменитої жіночої групи "ВІА Гра" Надією Мейхер та Вірою Брежнєвою.