У суботу, 24 серпня, відома українська співачка Тіна Кароль виконала Гімн України під час Ходи Гідності в честь Дня Незалежності України. Виступ зірки відбулося на даху консерваторії, вона заспівала у своєму стилі, під супровід двох музикантів.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Так, у Києві народна артистка України Тіна Кароль вибрала для виступу розкішне біле плаття з пишним багатошаровим подолом арабського бренду ASHI. Тіна заспівала гімн з даху консерваторії на Хрещатику. Її чудовий спів супроводжувала арфа і гітара. Фотографії в сукні з виступу Кароль продовжує публікувати в мережі, однак люди по-різному реагують – одним подобається, а інші не в захваті.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.