Епатажна російська балерина Анастасія Волочкова в черговий раз опинилася в епіцентрі скандалу. Причиною послужив купальник танцовщины.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідне фото, яке викликало шквал критики у старому купальнику з'явилося в соціальній мережі Волочкової.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Настя показала своїм шанувальникам фотографію в яскравому купальнику. За традицією, бікіні складається з мінімальної кількості тканини і це призвело фанатів в подив.

Уважні шанувальники помітили, що Волочкова позувала у своєму старому купальнику і крім того, він вже маленький на балерину.

Так, деякі припустили, що груди балерини збільшилася в розмірі, а інші подумали, що тканина бікіні могла сісти. У будь-якому випадку відповіді на питання, чому купальником виявилася прикрита тільки частину грудей, ніхто не отримав.

Нагадаємо, Волочкова показала черговий рогаткою на яхті, вразливим не дивитися.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова розчарувала новим фото з балетного залу.

Також Знай. ua писав, що Лобода преплюнула Волочкову фірмовим шпагатом.