Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила дуже відверту серію кадрів з недавньої фотосесії для Vogue Russia, позуючи лише в светрі і білосніжному боді. Так, 37-річна артистка засвітила не тільки ідеальне тіло, але і чарівну посмішку.

"Частіше буваю саме в такому настрої. Особливо, коли поруч люди, з якими можу бути розслабленою, навіть на роботі )) Так сталося і на цій зйомці. Команда була на одній хвилі, в одному прекрасному настрої. А фотограф просто талановито відобразив це..Тому я на всіх фото вийшла справжньою🖤", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "(Напишу українською) Ну така вже гарна.... нема слів!!!💗💓💖👏👍😘😘😘", "Віра,читаючи вашу біографію хочеться жити і вірити в чудеса!тому що ви чарівниця!!!!", "Кайфуша😍😍😍", "Була б у мене така фігура,я б гола ходила😘", "Віра ви сонячна людина", "Красуня ❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.