Юзер @Helzbolsonaro написав у Twitter, що він знайшов у фільмі "Гаррі Поттер і в'язень Азкабану" пасхалку, яка раніше нікому не попадалася на очі. Вона знайшлася майже в кінці фільму, коли герої знаходяться в хатині Геґріда і залишається зовсім небагато до страти гіппогріфа Клювокрыла.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В один момент в кадр потрапляє перелякана Герміона, а за її спиною виявляється на стіні дуже знайомий символ, передає Медуза.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Це що виходить, що Гаррі Поттер - фанат ідей Карла Маркса? Докази в наявності:

"Завжди знав, що Гегрід - Карл Маркс"

"Гаррі Поттер і перерозподіл багатства"

"Тепер в цій картинці набагато більше сенсу"

Швидше за все, пасхалку з серпом і молотом залишили в кадрі спеціально, але в наступному кадрі символу вже немає.

Нагадаємо, раніше Герміона і Мелфой з "Гаррі Поттера" заінтригували фанатів новим романів, це просто магія: фото.

Також Знай.uа писав, що Драко, що з тобою!? - Мелфоя й Герміону з "Гаррі Поттера" не дізнатися на цих фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зірка "Гаррі Поттера" оголилася і зробила камінг-аут: в шоці навіть чоловік, скандальні фото.