Відомі актори картини "Гаррі Поттер" Емма Уотсон і Том Фелтон породили нові чутки про романтичні стосунки після того, як поділилися досить відвертою фотографією з відпустки. Так, екранні Герміона і Драко Мелфой вчилися в піжамах, під час поїздки до Південної Африки, грати на гітарі.

Про це стало відомо завдяки публікації Тома Фелтона в Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пізніше Емма поділилася історією з Instagram, де на пляжі була фотографія Тома в майці з написом "жінки роблять це краще". Віддані фанати Поттера швидко прокоментували повідомлення, заявивши, що вони чекали 17 років, поки між парою з'явиться іскра.

Нагадаємо, зірка "Гаррі Поттера" оголилася і зробила камінг-аут: в шоці навіть чоловік, скандальні фото.

Як повідомляв Знай.uа Гаррі Поттер отримав продовження: що відомо про новий серіал від Warner Bros.

Знай.uа писав, казкового ельфа упіймали камери: Доббі з "Гаррі Поттера" реально вільний.