Після гучного весілля українська співачка Настя Каменських не припиняє тішити фанатів пікантними знімками, які часом викликають бурхливу реакцію свого чоловіка.

Артистка поділилася в "Інстаграмі" серією відвертих фото, на яких позувала в чорному боді в погано освітленому приміщенні. Дівчина обрала чуттєві пози, посилаючи фотографу пристрасні погляди і відкривши рот.

Настя Каменських

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Насті вдалося показати фігуру з усіх сторін і зібрати близько 300 тис. лайків. Знімки вона кокетливо підписала: Soy tu sueño ("Я — твоя мрія"). Однак підписники почали хвилюватися про те, що заміжня співачка веде себе настільки провокаційно. Фанатам стало цікаво, як до такої поведінки відноситься її чоловік Потап.

Чудова новина!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ну це чисто фотки для інтимного листування з чоловіком... не для "Інстаграма".

Каменських

"Настюш, час прикрити попу..."

"А Потап не проти настільки відвертих фото", - задаються питанням підписники Насті.

Варто додати, що у той час поки Каменських відправляє інтимні знімки чоловіку, сам Потап відправився відпочивати без Насті. В мережі навіть показали його "релакс". На фото запримітили красиву незнайомку. В мережі припускають, що він завів собі молоду коханку.

Нагадаємо, русалка Настя Каменських зачарувала фанатів відвертим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали у ніжних обіймах.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських показала шанувальникам нове інтимне фото .