Дочка Ірини Горової і її колишнього чоловіка, продюсера Потапа, Наталія частенько радує Instagram відвертими кадрами. Нещодавно дівчина відправилася на відпочинок разом із зірковою мамою і молодшим братом Андрієм, показавши спортивну фігуру в бікіні. Так, артистка засвітила розкішні сідниці і зізналася, що мріє зустріти світанок на морі з коханою людиною.

"Моя мрія - зустріти світанок на морі з коханим ❤️ впевнена, наступним літом так і буде 🧡", - поділилася емоціями Наталія. Фолловери залишилися в захваті: "Все на місці ,і захід і попа 😅", "З такими півкулями це відбудеться швидше (👀)", "Красуня 😍😍😍😍😍🔥😘👍🏻", "Який західдд🙈💕😂", "😍😍 чому ти така красива??", "Хочеш-значить буде☺️Ти класна👌".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!