Популярна українська виконавиця Настя Каменських активно займається йогою і з задоволенням ділитися результатами практик зі своїми шанувальниками. Кілька днів тому співачка вирішила спробувати новий вид активності - ретріт-йогу (йога з елементами фізичного і емоційного відновлення).

Каменських зізналася, що у неї почалися проблеми зі спиною через постійні перельоти і переїзди. Йога - чи не єдиний спосіб, який може допомогти.

Співачка тренується разом зі своєю подругою Ганною Завгородньою (дружина Олексія Завгороднього, соліста групи “Время и Стекло”).

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дівчата не тільки розтягується, але і медитують, а також займаються творчістю. Наприклад, дівчата сьогодні, 29 серпня, після тренування присвятили час малюванню маслом на полотні!

Коменских оубликовала відео свого ранкового тренування в twitter-акаунті MyGlamWish.

"Вже було 5 тренувань, 2 медитації і 3 дихальних практик! Це складно, і навіть не фізично, а морально. Так, як ретріт взагалі націлений на те, щоб зняти внутрішні затискачі, розв'язати емоційні вузли і стати в цілому вільнішою і щасливішою. Коротше, мені подобається пізнавати і кайфувати від цього! Namaste". написала Настя

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото.