Літо закінчилося, а зірки не могли оминути це своєю увагою. Вони всіляко прощалися зі спекотним сезоном, публікуючи цікаві фото у мережі та активно писали, які у них залишилися враження після літа. Так зробила і відома українська співачка Ірина Білик, яка активно веде свої соцмережі.

Відповідний допис Білик опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вересень, як завжди, підкрався непомітно. Пам'ятаю це відчуття, коли Гліб пішов вперше в школу: треба все встигнути, до школи підготувати і себе до осені, та підвести підсумки літа😅 Можу сказати, що літо у мене було дуже насичене, а планів на осінь ще більше. Як у вас з підсумками? Вже попрощалися з літом?", - підписала світлину співачка.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Білик опублікувала світлину, де вона постала у вже осінньому образі. На ній сірий гольф, пальто ніжного голубого кольору. Образ артистка доповнила бордовим капелюшком.

Шанувальники зірки не пройшли повз фото та засипали Ірину Білик компліментами.

Нагадаємо, що Лорак впустила груди з халата, шанувальники побачили те, на що не розраховували: "Все перероблено".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.