Українська супермодель і суддя відомого шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова показала фанатам ідеальну фігуру. На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото, на якому позує на прогулянці в красивому образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На фотографії супермодель позує в чарівному образі за ранковою кавою, але запевнила фанатів, що не ворожить на кавовій гущі. Алла сіла на вулиці біля вікна з одного боку, і з кущем з квітами з іншого. На ній легке довге плаття з квітковим принтом, але його поділ модель задерла, оголивши стрункі ніжки. Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати її фото.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.