Найвідоміша українка в Голлівуді, модель і актриса Ольга Куриленко показала відверте фото з відпочинку, пише Рoliteka. Зірка "Бондіади" не перестає дивувати фанів. Цього разу вона красувалася в литому темному купальнику у воді. На фото видно звабливі стегна і взагалі - вся її жіночна фігура в цілому.

Українка обрала досить провокативну для знімка позу. Дівчина Бонда повернулася спиною до об'єктиву фотокамери, стала на коліна і позувала, дивлячись з півоберту.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не припиняють засипати знаменитість компліментами – пишуть, що та неймовірно сексуальна жінка і просто красуня.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Супер!!!!Несподіваний образ від Вас!", "Красива ж*па", "Обольстительное фото", "Олька, ти красива, ...знайди козака, роди, будь щаслива", "Розкішна", "Красуня", "Гаряче".

Нагадаємо, Тіна Кароль у відвертому вбранні ледь не затьмарила учасників "Танців з зірками": "Шкода Горбунова".

Раніше Знай.ua розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.