Фінальне шоу національного конкурсу краси "Міс Україна 2019" відбудеться 12 вересня в Палаці Україна. В цей день буде оголошено ім’я щасливої власниці дорогоцінної корони, а також грошового призу і титулу найкрасивішої дівчини країни.

Приємними новинами ділиться комітет конкурсу: в ЗМІ надійшла оновлена афіша конкурсу, яка повідомляє про зміни в складі артистів. На головну сцену країни, окрім заявлених раніше, під час конкурсу вийдуть ще Макс Барських і Міша Романова, котра відома як одна учасниць групи ВіаГра.

Організатори планують виступ їхнього дуету або ж супровід треками кожного з них дефіле фіналісток конкурсу. Поки остаточне рішення залишається інтригою. Та організатори запевняють, що шоу цього року дійсно увійде в історію конкурсу.

Національний конкурс Міс Україна 2019

На офіційному сайті конкурсу "Міс Україна" сьогодні були опубліковані фінальні фото учасниць, автором яких є відомий в Україні та за її межами медійний фотограф Вадим Яцун. Образи для зйомки створювали майстри Школи макіяжу Ірини Хомякова і компанія Keune.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Для зйомки снепів фіналісток Міс Україна ми вибрали найактуальніший в цьому сезоні макіяж glow skin. Використовували найпрогресивніші кремові текстури і теплу гаму натуральних відтінків, щоб підкреслити бездоганну красу учасниць", - говорить засновник авторської студії макіяжу Ірина Хомякова. Ірина Хомякова

Нагадаємо, раніше Пікалов з "Кварталу 95" оцінив перші 100 днів Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", прихильність Примадонни до української співачки обговорюють у мережі

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Пікалов розповів, як Володимир Зеленський відреагував на їхні жарти