Співачка Алла Пугачова разом зі своєю подругою Лаймою Вайкуле виконали пісню посеред ресторану, відзначаючи день народження друга. Про це повідомляє nv.ua.

Відео з піснею опублікував на своїй сторінці в Instagram співак Ігор Ніколаєв, який також був присутній на заході.

Так, співачки хором виконали відому пісню Примадонни Зоряне літо. Вони почали виконання хіта за столом, після чого вийшли на середину залу.

Для торжества Пугачова обрала досить відверте вбрання з прозорою спідницею. Спільне фото опублікував чоловік Примадонни, Максим Галкін. При цьому Галкін вибрав білий наряд, в той час як Алла Пугачова обрала чорний образ.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно, продюсер «Ласкавого травня» Андрій Разін, похвалив Аллу Пугачову за те, що вона непостяснялась і повторила образ нової вокалістки "Ласкавого мая", Наталії Грозовської. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував колаж, на якому зображена Наталія Грозовська та Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним. Об'єднували двох зірок однакові сукні. Це були чорні вбрання з відкритими плечима, короткими низом, поверх якого красується довга прозора спідниця

Нагадаємо, раніше зірка "Жіночого кварталу" забула про сором і засвітила пишні ягідки.

Як писав портал "Знай.ua" Зеленський терміново зателефонував Кошовому після виступу Кварталу 95.

Також, "Знай.ua" писав, Українська дівчина Бонда справила фурор ідеальним тілом в купальнику.