Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує фанатів новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетний сімейний знімок, проте зовсім не з Настею, а з колишньою дружиною Іриною Горовою, її донькою Наталею та сином Андрієм. Так, артисти прийшли на шкільну лінійку Потапчика-молодшого, зробивши кілька цікавих кадрів.

"@potapchiq 5-A #potapchique", - лаконічно підписав Потап. Фолловери взялися коментувати: "Ну зачіска у пацана піпець просто...😏", "Малий як домовичок🤘", "Навіщо малому до стільця напругу підключили?😂", "Але Олексій як Гулівер біля них😁😁😁", "нічого не розумію... що робить Ірина на фотці? він ж одружений на насті", "Що за гніздо на голові у малого ?😄", "А Настя де?", "а де Настя? з колишньою дружиною помирився?".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаєючим фото.