Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним відпочинком в Бодрумі, Туреччина, відправившись туди з батьками. Так, артистка в честь нового сезону популярного проекту "Танці з зірками" вирішила дати пораду всім учасникам, позуючи в бікіні біля басейну. Варто зазначити, що Леся посіла третє місце у минулому сезоні "Танців", проте весь час конфліктувала з Владом Ямою.

"Народна мудрість від «багіні ламінату», учасниці минулого сезону @lesia_nikituk 😀
Як вважаєш, цього року буде так само? 😉", - сказано на офіційному акаунті шоу. Фолловери не пройшли повз і навіть припустили, що Леся натякнула на DZIDZIO.

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.