Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим кадром з відпочинку, відправившись в сонячний Бодрум з великою і дружною родиною. Так, артистка позувала на пляжі в блискучому міні-бікіні, вперше показавши шанувальникам тата Івана.

"Best father in the world ❤️
Кращий тато в світі🥰", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся у вас напевно окремий валізку з купальниками... ", "Для татів ми назавжди маленькі принцески😍", "Так, Леся видно що ви виконали колосальну роботу над собою. Захоплююся вами!", "Крутий дід) а що це за дівчина кадр зіпсувала?)", "Красуня👍👍👍💝💎🎆", "Леся.Молодець вивезла батьків на відпочинок!", "То тато красунчик як i доця .", "Ох і Леся,кружляє голову купальниками)))😋😊😉👍👌😎".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.