Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже пікантне відео після концерту в Клайпеді, Литва. Так, артистка позувала в туалеті, примірявши лише шортики і коротенький топ, а потім раптово почала танцювати тверк, рухаючи сідницями.

"Клайпеда!!!!!офігенний концерт!!!! Спасибі !!!!
6 вересня я чекаю тебе у Вільнюсі 🤞❤️
@natellakrapivina 😂мию голову , навіщо ти мене провокуєш?", - пожартувала Лобода. Коментарі ж співачка приховала, адже серед них могло б бути багато негативних. Варто відзначити, що на виступі Світлани було не менш спекотно, про що свідчать її Сторіс у відвертих вбраннях.

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.