Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне чорно-біле фото з одного з концертів, позуючи з розкуйовдженним волоссям в короткому блискучому вбранні і срібних ботфортах. Так, артистка нагадала про свій виступ у Вільнюсі, порівнявши себе з левицею.

"Rrrrrr🦁
Вільнюс, чекай на мене завтра!", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "оооо король-лев на дроті😂 @lobodaofficial", "танцюєте волоссям?", "вааауч. ну просто 🐆🐆🐆", "Левиця прям 😂😻😻😻", "Ухх, кусаєтеся мабуть боляче🔥", "Оцееее Лообоодаа!", "Жах, що летить на крилах ночі", "Оце грива😁👍👍👍👏👏👏", "Зарядила публіку і трохи себе ⚡😬😂".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.