Експерименти заради музики? Так легко. Головне не переборщити і знайти нову, не "затаскану ідею". Чим недавно і зайнялася популярна українська група DILEMMA.

Можливо саме тому знімати новий кліп вони рушили не на природу, не галасливі стриптиз-клуби, як це роблять багато інших артистів, а ...в лікарню.

«Мій батько завжди мріяв, щоб я стала лікарем. Ось і збулася його мрія!», жартівливо коментує нову роботу групи її солістка Ніка Маника.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Як відомо, сингл «Шаленій» - не просто нове звучання сучасної української музики, але й саунд , який виводить її на європейський рівень! З моменту виходу альбому, пісня не покидає гарячі ротації не лише українських радіостанцій, але і діджей-сетів по всій Європі. І нарешті-то яскравий хіт дочекався своєї відео - екранізації!

«Ми готувалися дуже довго. Не могли визначитися з ідеєю. Не хотілося банальності і передбачуваності. Пробували працювати з десятками режисерів, і майже у кожного сценарій починався з сцени, як я прокидаюся в ліжку поруч з Джеєм і безжально йду від нього. Або він прокидається вже один. У якийсь момент ми вирішили припинити весь цей процес і поїхали відпочивати», — розповідає Ніка.

Але, як це часто буває, знайшлося там, де його найменше шукали. Фронтмен групи Джей Бардаченко так згадує цей момент:

«Зараз все складніше стає знайти ідею, яка тебе по-справжньому зачепить. Ми знайшли багато режисерів і сценаристів, але весь час щось було не так. То лейбл не стверджував, то ми спалахували, то знову перегорали. І раптом, моя дівчина Катя черговий раз нагадала мені про ідеї, яка виникла у неї, як тільки я вперше поставив їй пісню. Вона сказала, що було б круто зняти божевілля, в гамівних сорочках, у психлікарні, але красиво, не страшно. Знаєте, як кажуть? Перша ідея - найвірніша. Так ось це той самий випадок!».

У результаті, з допомогою режисера Олега Пилипенка і студії продакшену Best Friends хлопцям вдалося втілити свій незвичайний задум. Сюжет пісні про те, як хлопець сходить з розуму по дівчині в полоні нездійсненних надій, перенісся в кліп і втілився в вигляді прямої, але несподіваною метафори.

Зйомки проходили в реальної покинутій київській лікарні, а ролі лікарів і пацієнта виконали самі учасники групи. Кліп був знятий всього за 12 годин, третина з яких Джей пролежав на ліжку без матраца.

«В якийсь момент я зрозумів, що моє тіло перетворилося в овоч на грилі. І голова, і спина вже просто придбали форму сітки. Це було і смішно, і боляче. До спини ще 2 дні не міг доторкнутися», — розповідає фронтмен DILEMMA.

Сингл «Шаленій» - частина однойменного альбому групи, що вийшов на лейблі Kontramarka півроку тому. Вже зараз альбом претендує на звання однієї з кращих танцювальних записів 2019 року. Він включає в себе всі головні хіти DILEMMA останніх років: «На паті», «Тілом Тряси», «Камікадзе», «Танемо» та багато інших.

Нагадаємо, молода коханка видала таємниці Віктора Павліка.

Як повідомляв Знай.uа, сім'я Бабкіних опублікував пікантні фото.

Також Знай.uа писав, що Алла Пугачова дала відсіч усім, хто жартує про Галкіна.