Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертим знімком, позуючи для популярного глянцю Cosmopolitan Ukraine. Так, артистка приміряла прозорі топ і спідницю з золотими лелітками, засвітивши фігуру лише в спідній білизні.

"Створюю хвилі", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "ну,ти точно русалка, адже русалки - це містичні істоти а така краса, як у тебе це точно магія!", "Шикарна😍", "Ти хвилюєш мене😂🙌", "Наша улюблена русалочкааа✨🖤🌸🌊", "РУСАЛОЧКА АРІЕЛЬ🧡", "Голлівудська посмішка Наді 😍😍😍😂😂🔥🔥🔥", "Офігенна❤️🔥".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.