Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує фанатів новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетний сімейний знімок з колишньою дружиною Іриною Горовою і сином Андрієм. Так, артист зворушливо привітав Потапчика з 11-річчям, позуючи з величезними надувними кульками.

"11!!! @potapchiq #11", - лаконічно підписав Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Ого 👏👏 як же швидко він змужнів 💪💪💪", "Будьте здоровенькі!!! УРА!!!", "Спочатку подумала що мами немає на фото,а потім розглянула😂", "Вітаю, здоров'я💪🎈🎂🎁", "Льоша! З іменинником! Він класний!", "З іменинником Вас. Класний малий вийшов. Нехай росте здоровим та успішним. 🥂", "Потап повернувся в сім'ю?".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.