Скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася досить провокаційним кадром, рекламуючи книгу свого нового коханого, режисера Олександра Богомолова. Так, артистка позувала на ліжку повністю оголеною, прикрившись лише яскравою обкладинкою.

"А як же принципи?
-Я не можу забути ваші тверді принципи...
-Я теж про них не забуваю ...
А ти знаєш мій найтвердіший принцип? -ні-до весілля-ні-ні!!", - процитувала Собчак. Фолловери не пройшли повз: "чекаємо симетричне фото Генія з твоєю «Шлюб вищого сорту» на цьому самому, що у Геніїв там росте", "Ви без трусів 😂😂😂?!?!?! Повертається колишня Ксенія!!! Браво 👏", "Всі Книги пишуть 🤔яка у нас талановита країна", "Коли потрібно підігріти інтерес до книги))", "І обов'язково без трусів!".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше "Знай.uа" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне зізнання з приводу сексуальної орієнтації.

Також малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.