Світлана Любода - українська співачка, яка відома не тільки своїми піснями, але й своєю епатажністю. Артиска розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах фото, як вона відпочиває під час перельоту. Як виявилося, в літаку співачки встановлене спеціальне ліжко, в якому вона може комфортно виспатися.

Лобода порадувала шанувальників симпатичним фото, на якому вона відпочиває. Знімок вийшов дуже домашнім: спортивний костюм, голі ноги і чорна бейсболка, яка прикрила половину обличчя. Незважаючи на переліт, співачка виглядає свіжою. Хоча з таким ліжком у особистому літаку, це зовсім не дивно.

Нещодавно в Інстаграме Світлани було опубліковано фото, на якому можна добре розглянути її глибоке декольте.

Як і слід було очікувати, під цим постом зібралася ціла армія коментаторів. Половина з них щиро захоплювалися зовнішнім виглядом Світлани Лободи, друга половина - почала стверджувати, що "принади" співачки аж ніяк не справжні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так чи інакше, Світлана вміє здивувати своїх підписників. Нехай навіть її фото або відео не завжди знаходять позитивний відгук серед користувачів.

Нагадаємо, раніше Лобода "пострибала" на валізі, фанати не оцінили такий порив: "Маячня по секундах"

Як повідомляв портал "Знай.юа" Світлана Лобода показала свою головну гордість, і це не губи

Також "Знай.юа" писав, що Світлана Лобода – скромна дівчина стала суперзіркою, секрети і пластику, змінила артистку