Українська супермодель і суддя відомого шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова показала фанатам ідеальну фігуру в незвичайній фотосесії. На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото, на яких з'явилася в яскравих образах. Як видно, Алла стала героїнею нової відвертої фотосесії, результатами якої похвалилася в мережі.

На першій фотографії супермодель позує у красивій чорній сукні зі шкіряним поясом на талії. Вона відображена в екстравагантній позі і не дивиться в камеру. На другому фото Алла з'явилася вже більше розкутому образі, на ній чорні трусики і голий торс, який вона прикрила плащем на гудзиках. Тут модель також не дивиться в камеру, вона сидить на дивані в граціозній позиції. Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати її фото.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.