Популярна українська артистка, учасниця відомого дуету "Время и стекло" Надя Дорофєєва поділилася з читачами свого мікроблога яскравими фото в оригінальному вбранні. Настільки оригінальний, що шанувальники розгубилися.

Виконавиця опублікувала ефектні кадри з унікальної фотосесії. На фото вона зображена в коротких брюках-кльош з високим розрізом на лівій нозі і білій майці з принтом на грудях. Завдяки позі та ракурсу зйомки фолловери отримали можливість оцінити стрункі ноги зірки.

У підпису до знімків з оголеною ногою знаменитість запропонувала фолловерам шляхом голосування визначити, який з кадрів крутіший. Варто підкреслити, що фани активно відгукнулися на пропозицію артистки.

Дорофєєва входить в топ найпопулярніших зірок сучасної української естради і однією з найбільш обговорюваних артисток. Інтерес українців викликають не тільки її творчі досягнення, але й особисте життя.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Незважаючи на те, що вже більше п'яти років вона пов'язана узами шлюбу з телеведучим і блогером Володимиром Дантесом, в мережі періодично спливають чутки про те, що пара знаходиться на межі розриву. Але поки у зіркової пари вистачає мудрості і почуттів, щоб зберегти свою сім'ю.

Нагадаємо, Дорофєєва засвітила трусики в прозорій спідниці: "Ти точно русалка".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.