Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав самотній красень. Так, переможцем шоу стала дівчина на ім'я Даша Квіткова. Як виявилося, ще до фіналу зйомок парочка вже крутила роман, і Микита навіть запросив Дашу жити з ним.

Нещодавно обраниця холостяка похвалилася, що Микита возив її до Парижу, потім вони разом відвідали Одеський кінофестиваль, а згодом вирушили на відпочинок у Єгипет. Цього разу на своїй сторінці в Instagram Даша Квіткова опублікувала пікантне фото, на якому постала в одній спідній білизні. У підписі під фото дівчина холостяка написала: "Я і максимально фотогенічна квітка. Який у вас ріст?".

У підписі під фото шанувальники почали писати, який у них зріст і засипати Дашу компліментами.

"Ля яка", "Вау полегше", "Що потрібно зробити ,щоб була така талія ?))", "Дуже красива", "Полторашка...", "На фото ти просто вогонь", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, наречена "Холостяка" вперше відверто розповіла, як почалися її стосунки з Добриніним.

Як повідомляв портал "Знай.uа" гаряча наречена "Холостяка" Добриніна забризкала Instagram освіжаючим відео.

Також "Знай.uа" писав, пустотлива наречена "Холостяка" вийшла на балкон без одягу.