Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео від шанувальників, на якому маленька дівчинка ритмічно рухалася під її нову пісню "В зоні ризику". Варто нагадати, що у артистки є однорічна дочка Тільда, тож багато фанатів вирішили, що Світлана нарешті показала обличчя дівчинки.

"така солодка😂😂😍", - трепетно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Солодка булочка 😂😍", "
Шикарна пупса😍❤️ а танець 💃🏻 ідеальний", "Господи, блін, я подумала, що це Тільда😂", "😂😂Кльова така", "серце ледь не вистрибнуло з грудей, подумала,що це Тільда.🥵 Не лякайте так🤪", "Яка артистична😍😘👍!!! А чого дивуватися??? Гени!!!!", "Спочатку здалося, що це Тільда😂 Такий зайчик💋".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.