Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетні сімейні відео з однорічною донькою Тільдою, засвітивши її маленькі ніжки і ручки. Варто відзначити, що передбачуваним батьком дівчинки вважають соліста Rammstein Тілля Ліндеманна, однак зіркова мама ретельно приховує її обличчя.

Світлана останнім часом все частіше виставляє спільні кадри зі старшою донькою Євою, показуючи і домашнє проведення часу, і кумедні відео з відпочинку. Раніше Лобода згадувала про однорічну Тільду вкрай рідко і неохоче, але з недавнього часу нарешті показує доньку громадськості.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.