У мережі вийшов новий 8 сезон гумористичної програми "Дизель шоу", але реакція глядачів виявилася непередбачуваною. Шанувальники зізналися, що їх гумор вже приївся з-за свого "совкового" формату, як повідомляє "Politeka"

Шанувальники улюбленого шоу були розчаровані, так як не побачили те, чого очікували. Вони не шкодували коментарів і писали про свої враження. Коментатори стверджували, що "Дизеля" вже не ті і їх гумор став набагато гірше.

Звичайно ж, є і справжні фанати "Дизель шоу", якою новий випуск припав до смаку і був для них смішним і цікавим.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Актриса "Дизеля" Вікторія Булітко була травмована. У неї трапився серйозний набряк на нозі, про що стало відомо з соцмереж. Травмувалася Булітко на одній із репетицій "Танців з зірками".

Шанувальникам подобається дивитися на зірку "Дизель шоу" на паркеті, проте чи зможе вона виступати далі після травми - залишається під питанням.

Нагадаємо, раніше Танці з зірками: хто зі знаменитостей "вилетів" у третьому ефірі, відео

Також Знай.uа" писав, що Зірка "Дизель шоу" похвалилася гнучкою фігурою і пішла підкорювати "Танці з зірками": "Вперед, ти порвеш всіх", відео

Як повідомляв портал "Знай.uа" Що подивитися після важкого трудового дня? "Дизель Студіо" вирішили проблему українців