Відома модель та світська левиця, колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня нещодавно розповіла про жахливу трагедію у її сім'ї. У шоу "Жити здорово", серія якого була присв’ячена темі "Чому діти випадають з балкона?", розповіла страшну історію пише Рoliteka.

Так, Боня прийшла на шоу в якості людини, якій ця тема дуже близька. Модель розповіла, що історія, яка трапилася з нею у віці 13 років залишила слід в її житті, що відчуває і її рідна донька Анджеліна.

"Моєму братику було всього 1,3 місяці, коли він упав з балкону шостого поверху", - каже модель.

Деталі того вечора назавжди залишили відбиток на житті Вікторії. Вона каже, що дала дитину своїй матері на руки, коли та з втоми лягла на ліжко і скоро заснула. Тим часом хлопчик самостійно дійшов до балкону на гостому поверсі, виліз на маленький стіл, що був поруч з відчиненим вікном.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я остання, хто залишалася з ним. Було сьомій вечора. Я хотіла відпочити і віддала брата мамі. Вона була спросоння. Доклала його до грудей і знову заснула. Він прокинувся, вийшов на балкон, забрався на згорнутий килим, потім на столик … Я це пережила", – розповіла екс-учасниця "Дом-2".

З моменту трагедії пройшло багато років, але Вікторія все ж таки вірить, що брата можна було врятувати, якби не байдужість людей, які проходили повз і просто дивилися на малюка, який стоїть на балконі шостого поверху.

Світська левиця каже, що сусід постукав згодом в двері їхньої квартири. Коли мама відкрила і почула крики “Ваша дитина стоїть на балконі!”, то спочатку нічого не зрозуміла, оскільки тільки прокинулася і думала, що син спав біля неї. Однак вже було пізно і за декілька секунд вони почули шум падіння дитини з балкону.

Вікторія Боня з раннього дитинства забороняє своїй дочці близько підходити до балкону, адже знає до чого це може призвести.

На завершення знаменитість звернулася до всіх батьків і застерегла, щоб ті з самого малечку доносили до своїх дітей інформацію щодо смертельної небезпеки, яка з ними може трапитися.