Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс трепетним відео з пухнастим бурим ведмедем, натякнувши на його сумну історію. Так, артистка заінтригувала новим випуском власного проекту "LeМаршрутка" з міста Василівка, об'їхавши Україну в пошуках найцікавіших і незвіданих місць.

"Про історію цього Мішки ви дізнаєтесь незабаром у Тревел Leмаршрутка 🙏❤️ @lemarshrutka_official
Жовтень @novy_channel Не пропустіть!
p.s. дякую вам, що турбуєтесь про тих, хто міг би бути шкурою біля каміна!🙏", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Гарнюсик, видно, що гарний догляд має, шерсть аж виблискує", "Лесюня, ви у Василівці? Здається, ми з цим мішею знайомі❤️", "Цей ведмедик з Василівського приватного зоопарку? Там господар людина з великої літери! Для нього тварини як члени сім'ї і він про кожного з них дбає і оберігає як мама. 😍👍", "Який милий😸👍🔥👍🔥👍🔥👍", "Гарнюня ❤️".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.