Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася ніжним ранковим кадром, позуючи без макіяжу з вівсянкою в руках. Так, артистка натякнула, що вони з чоловіком Володимиром Дантесом переїхали в новий будинок, і можливо, їх новими сусідами навіть стали такі зіркові парочки, як Потап і Настя Каменських, а також Юлія Саніна і Валерій Бебко з групи "Нardkiss".

"Сніданок вдома - рідкість і щастя ❤️", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Який же крутий будинок😍", "Яка гарна😻😻🔥🔥🔥", "Ще без макіяжу, така прям😻❤️ з тобою починається і добрий ранок❤️", "Божееее😍😍😍 яка мімішна фотографія 😻😻😻😻", "Смачного !", "Напевно скучила за домівкою😀👍", "Такий зайчик😻 ось тепер ранок точно добрий😘🔥", "Приємного апетиту ♥️ А де ж Вова? Це він тобі приготував?🔥".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.