Українська співачка і артистка "Жіночого кварталу" VERA KEKELIA представила нову пісню "Перлиною" на своєму офіційному YouTube-каналі. Лірик-відео з'явилося в мережі.

На відео артистка танцює в епатажній масці з пір'ям. Стильний аксесуар від студії Лесі Патоки Nagolovy символізує те натхнення, яке дарує справжня чиста любов.

Для того, щоб донести суть пісні, на відео відсутні зайві деталі, а акцент зроблений на виразних очах і чуттєвих руках співачки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Дуже важливо зустріти людину, з якою хочеться бути разом в будь-яких ситуаціях – не важливо, це радість або смуток. Любов настільки збільшує кожного з нас, окрилює, що ми, ніби птахи, не боїмося цього польоту, не боїмося сварок або труднощів. А готові через них проходити, щоб знову пригорнутися до коханого. Про це і пісня", - розповіла співачка.

VERA KEKELIA є автором слів пісні, а співавтором музики виступив DUDA. Режисером лірик-відео Лера Мазур.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" забула про сором і засвітила пишні ягідки.

Як повідомляв Знай. ua, розкуті красуні з Квартал 95 пошалили в Одесі, Олена Кравець заценит.

Також Знай. ua писав, що зірки "Жіночого кварталу" поділилися секретами схуднення.