Як стало відомо, у понеділок, 9 вересня, помер відомий американо-швейцарський фотограф Роберт Франк в канадській провінції Нова Шотландія на 95-му році свого життя. Смерть Франка підтвердили працівники нью-йоркської художньої галереї Pace/MacGill. Про це повідомляє "New York Times".

Так, Роберт Франк вважається одним з найавторитетніших фотографів XX століття і визнаним майстром документальної фотографії.

Слід зазначити, що Франк є автором фотознімків для журналів "Harper' s Bazaar", "Life", "Vogue", книги фотографій "The Americans" з передмовою письменника Джека Керуака, режисером фільмів "Мені і моєму братові" (Me and my brother, 1965-1968), "Цукрова гора" (Candy Mountain, 1988, спільно з Руді Вурлицером) та інше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що колишній президент Зімбабве Роберт Мугабе 6 вересня помер у віці 95 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, голкіпер збірної Кюрасао Ярзиньо Пітер помер у готелі перед матчем з Гаїті.

Також портал Знай.ua писав, що 6 вересня загинув Роберт Мугабе, відомий африканський диктатор. Він був головою Зімбабве майже 40 років, але два роки тому його скинули з посади.