Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно побувала на весіллі своєї зоряної хрещениці Аліни Гросу, відома епатажними витівками і захопленням пластичними операціями. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Ірина частенько радує шанувальників фотографіями цих витівок.

Але цього разу Ірина дуже здивувала мережу новим постом, в якому розповіла про страшну хворобу, яку нещодавно пережила, і яка могла забрати голос у співачки. "Голос можна не тільки зірвати, але і втратити його назавжди. Тому хороша розпівка запорука не тільки гарного, але й здорового голосу. Іноді, звичайно, бувають складності і в розпівці. Наприклад, нещодавно я сильно перехворіла на бронхіт, тому довелося себе трохи берегти, але на моєму сольнику зловила себе на думці, що не можу працювати в "пів обороту", і в черговий раз закриваю очі на рекомендації лікарів", - розповіла Ірина.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.