Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася "особистим" маленьким вертольотом з кумедною назвою "Автожир". Так, артистка приміряла стильний зелений тренч і широкі джинси, заінтригувавши новим випуском власного туристичного шоу "LeМаршрутка", в якому покаже найцікавіші куточки України.

"Come fly with me, my dear friend... ☺️
P. S. Цей маленький гвинтокрил має назву АВТО-ЖИР! Що у нього спільного з українським салом дізнаєтесь у Першому нормальному Тревел шоу #Leмаршрутка😆😘", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся, дрібнуватий вертоліт)", "Таємна передача варення карлсону😳😂", "Леся красива 😍 як завжди👍 👏 👏👏 Модель!!!", "Я вас обожнюю!!! Ви дуже крута😍", "
Хочу з тобою my dear Lady Le!!!!", "Лесю, нікуди не тікай 😉🤗🙂", "Він працює на жирі??".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.