Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс досить відвертим селфі в дзеркалі, позуючи лише в пікантній білій піжамі. Так, артистка показала струнке спортивне тіло, засвітивши соски.

"22:32", - лаконічно підписала Нікітюк. Варто зазначити, що Леся помітно схудла і привела тіло у форму, тому з легкістю хвалиться фігурою в купальниках, яких, до речі, у неї вже 52 штуки. Сама артистка в одному з постів зізналася, що відмовилася від солодкого, жирного і борошняного, а також закликала любити себе такими, якими ми є.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.