Стартував 3 сезон "Топ-моделі по-українськи", на якому експерти вирішили занурити учасниць проекту відразу у фінал шоу. Після кастингів учасниць чекали суворі будні: їх заселили в гуртожиток, а потім оголосили що всіх чекає фінал.

За словами Алли Костромічевою, зробили вони це спеціально, щоб дівчата відразу могли відчути себе фіналістками і у них з'явилася мотивація старанно працювати.

З вибором 2 фіналісток довелося непросто, але дівчата таки зробили вибір: Мальвіна Чукля і Маргарита Верхівцева. Саме вони, разом з Аллою, показували дефіле.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фінальному дефіле все було як у справжньому фіналі: круті образи, проходка під виступ зірки і вихід Алли з двома дівчатами в кінці.

Ще один есперт шоу впевнений, що вийти на дефіле з Аллою набагато складніше, адже на її тлі дівчата можуть здаватися її песиками.

Найкраща учасниця фіналу отримає приз. Що це буде дивіться у новому випуску шоу на Новому каналі.

Нагадаємо, раніше На "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці: фото головної красуні країни

Як повідомляв портал "Знай.uа" Лобода оголилася в пікантному відео на нову пісню: "в зоні ризику" виявився не тільки Ліндеманн

Також Знай.uа" писав, що Зірка "Топ-модель по-українськи" стала мамою 23 і показала свою маленьку дочку