Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відмінною новиною - вона стане наступною запрошеною ведучою на балконі популярного шоу "Танці з зірками". Варто також зазначити, що артистка і сама брала участь у минулому сезоні, весь час конфліктуючи з Владом Ямою, однак, дійшовши до фіналу, програла.

"Ведучою зіркового балкону у четвертому прямому ефірі буде запальна @lesia_nikituk🔥
І це буде дуже весело! Адже яке весілля без традиційних розваг? Леся підготувала для учасників багато цікавих конкурсів 😉", - сказано на офіційному акаунті "Танців". Фолловери не пройшли повз: "Вже чекаю щоб подивитися як вони з Ямою будуть приколюватися 😂😂😂", "Нарешті 🔥🔥🔥", "Ура Леся буде😍😍😍", "УРАААА!¡Ефір врятований😂🔥", "Нарешті на балконі буде людина, яка професіонал своєї справи👍", "Нарешті нормальна ведуча з нормальною мовою і без реклам концертів👍🏻".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.